Best price

Winter sale januari 2021

We zijn inmiddels in januari 2021 en we zien dat er steeds meer webshop en merken verder in de aanbiedingen gaan. We zien o.a. dat Blue tomato een sale heeft met kortingen die oplopen tot wel 70%! Wanneer je hier of op de groen deal link van hieronder klikt dan kun je zien welke producten en maten er in de aanbieding zijn.

We hebben twee nieuwkomers. We hebben aanbiedingen ontvangen van Sarenza een populaire online schoenenwinkel en Bever.nl onze populaire Nederlandse buitensport winkel. Klik op de linkshierboven of hieronder om te zien welke producten er in de aanbieding zijn.

Daarnaast zien we ook goede zomer aanbiedingen voor Quiksliver, Roxy en DC. Voor deze drie kan je jezelf inschrijven voor het Boardriders programma’s zodat je ook nog punten spaart bij al jouw aankopen. Daarnaast heeft converse nu ook meerdere schoenen in de sale.

Verder heeft Decatlhon ook veel artikelen in de winter sale gegooid. Zij noemen dat de “laatste kans” artikelen. Deze kan je nu nog kopen voordat deze zijn uitverkocht. Bekijk hier alle laatste kans artikelen van Decahtlon of klik op de groene knop van hieronder.

En we eindigen met Bol.com. Deze heeft meerdere winteraanbiedingen lopen. Wanneer je hieronder op de bol.com coupon klikt dan kom je op de outlet pagina en daar kan je vervolgens de categorie pagina kiezen die voor jou van toepassing is. Verder zijn er ook veel boardsportmerken qua kleding in de sale. Hieronder staan de links voor mannen en voor vrouwen boardsport merken.

Bol.com Heren boardsport kleding

Bol.com Vrouwen boardsport kleding

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare