Editor choice

Zomer sale augustus 2020

Hieronder staan alle nieuwe aanbiedingen van onze partner webshops. We zien o.a. dat Blue tomato een sale heeft met kortingen die oplopen tot wel 70%! Wanneer je hier of op de groen deal link van hieronder klikt dan kun je zien welke producten en maten er in de aanbieding zijn.

Daarnaast zien we ook goede zomer aanbiedingen voor Quiksliver, Roxy en DC. Voor deze drie kan je jezelf inschrijven voor het Boardriders programma’s zodat je ook nog punten spaart bij al jouw aankopen.

Verder heeft Decatlhon ook veel artikelen in de zomer sale gegooid. Zij noemen dat de “laatste kans” artikelen. Deze kan je nu nog kopen voordat deze zijn uitverkocht. Bekijk hier alle laatste kans artikelen of klik op de groene knop van hieronder. En klik hier voor alle watersport artikelen.

En we eindigen met Bol.com. Deze heeft meerdere zomeraanbiedingen lopen. Wanneer je hieronder op de bol.com coupon klikt dan kom je op de outlet pagina en daar kan je vervolgens de categorie pagina kiezen die voor jou van toepassing is. Verder zijn er ook veel boardsportmerken qua kleding in de sale. Hieronder staan de links voor mannen en voor vrouwen boardsport merken.

Bol.com Heren boardsport kleding

Bol.com Vrouwen boardsport kleding

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare