De geschiedenis van C1RCA

C1RCA wat je uitspreekt als Circa is opgericht in 1999 in San Clemente, California. Het skateboardschoenen en kleding bedrijf is opgericht door “Four Star Distribution” wat oorspronkelijk een snowboardbedrijf was. Four star Distribution had onder andere de snowboard merken: Forum, Four Square and Special Blend. Later in 2004 zijn alle snowboardmerken verkocht aan Burton snowboards.

Four Star Distribution

Naast C1RCA is Axion ook onderdeel van Four star Distribution, welke oorspronkelijk is opgericht door Kareem Campbell. C1RCA´s eerste en bekendste pro skater was Chad Muska. Voordat Chad Muska bij C1RCA kwam werd hij gesponserd door éS Footwear. Later in 2005 verliet hij C1RCA om gesponsord te worden door Supra Footwear.

Submerken

Van oorsprong maakt C1RCA skateboardschoenen maar inmiddels kun je ook skateboardkleding en andere accessoires van C1RCA vinden. Naast het oorspronkelijke merk heeft C1RCA de submerken C1RCA Combat en C1RCA select geïntroduceerd. Daarbij wil het met C1RCA Combat meer de hardcore skate scene bedienen en met Circa select gaan ze meer de mode kant op, waarbij ze ook veel stijlvolle kleding en schoenen maken voor vrouwen.

Hieronder komt later een overzicht waar je alle skateboardschoenen en skateboardkleding van C1RCA online kunt kopen.
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare