De geschiedenis van Dekline

Dekline is opgericht in de lente van 2004 door het distributie bedrijf Tum Yeto. Onder Tum Yeto vallen naast Dekline ook de merken Foundation skateboards, Toy Machine (skateboards), Pig Wheels en Ruckus (trucks). Daarmee maakt Dekline, wat zich voornamelijk richt op skateboardschoenen en skateboardkleding, de cirkel voor Tum Yeto kompleet.

 

Over Tum Yeto

Tum Yeto is in 1989 opgericht door pro skaterboarder Tod Swank. Naast professioneel skateboarder was Swank ook een gerenommeerd skateboardfotograaf voor o.a. Transworld Skateboarding Magazine. Naast de bovenstaande merken was Tum Yeto ook distribiteur voor de merken:
  • Zero Skateboards
  • Land Speed
  • Hollywood Skateboards
  • Death Box.
Deze merken zouden later zelfstandig verder gaan.

 

Door skateboarders, voor skateboarders

Tum Yeto was het eerste skateboardbedrijf met het moto “Door skateboarders, voor skateboarders”. Sinds de lancering staat het merk Dekline bekend om zijn karakteristieke stijl waarin zijn de klassiek skateboardlook met de technologie van vandaag combineren. Daarmee heeft Dekline zijn eigen stijl ontwikkeld, welke zij met hun designers en team riders keer op keer vernieuwen. Naast skateboardschoenen maakt Delkine ook skateboardkleding en accessoires.
Hieronder komt een overzicht waar je de skateboardschoenen en skateboardkleding van Dekline online kunt kopen.
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare