De geschiedenis van DVS

DVS is van oorsprong een skateboarders bedrijf opgericht in 1995 door Tim Gavein en Kevin Dunlap in Torrance California. DVS is al 15 jaar een van de marktleiders op het gebied van skateboardschoenen.

Oorsprong van de naam DVS

De naam DVS komt van het woord “Devious”. Het merk DVS is begonnen met het produceren van skateboardschoenen voor mannen. Maar naar mate het bedrijf groter werd zijn ze zich op meer markten gaan richten als vrouwelijke skateboard schoenen en sneakers als ook voor kinderen en peuters.

Submerken

Naast schoenen maakt DVS inmiddels ook skateboardkleding en richt het zich naast skateboarden ook op snowboarden, surfen en de motorsport. Verder is DVS een onderdeel van Podium Distribution waar ook Matix en Diamond footwear onder vallen.

Motto en boardsporten

Het merk DVS gaat inmiddels al weer een tijdje mee, maar de oprichters zijn altijd trouw gebleven aan hun authentieke motto: gemaakt door skateboarders, voor skateboarders. Daarnaast sponsort DVS een aantal zeer grote evenementen in de skatboard, surf, snowboard en motocross scene. Naast skateboardschoenen kan je dus ook voor de onderstaande boardsporten terecht bij DVS: skateboard, surf en snowboardkleding

Hieronder komt later een overzicht waar je online kleding en gear van DVS kunt kopen.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare