De geschiedenis van Element

Slogan: Wind Water Fire Earth

Element skateboards heeft zijn oorsprong te danken aan Underworld Element Skateboards welke verschillende skateboarders sponsorde waaronder Johnny Schillereff. Na een aantal jaar kwam het bedrijf in financiële problemen waardoor Johnny Schillereff in 1992 besloot om het bedrijf over te nemen en de naam te wijzigen in Element skateboards.

 

Vestiging en Visie

Het bedrijf is gevestigd in Irvine, California en is tegenwoordig een van de bekendste skateboard merken ter wereld. Het oorspronkelijke doel van Element was om de beste skateboardproducten te produceren op de meest eerlijke en ethische manier mogelijk. Tegenwoordig wordt deze visie nog steeds voortgezet en brengt Element progressie in het skateboarden door het creëren van kunst en het volgen van de juiste richting.

 

Element Familie

Volgens de oprichter, Johnny Schillereff is Element meer dan een bedrijf, het is een familie die samen dezelfde weg volgen, voor innerlijke groei met de elementen en alles daaromheen. Naast skateboardkleding en gear maakt Element zich ook sterk voor de community. Met het Elemental Awarenes programma heeft Element als doel om jonge mensen te helpen ontwikkelen zodat ze voldoende eigenwaarde, sociale vaardigheden en milieu besef krijgen om een succesvol leven te lijden.

 

Sponsorschap

Door de jaren heen heeft Element veel belangrijke skateboarders gesponsord zoals,
  • Bam Margera
  • Mike Vallely
  • Chad Muska
  • Bucky Lasek.

 

Submerken

Element maakt onder andere skateboardkleding, skateboardschoenen en skateboards. Daarom kun je naast alle skateboardkleding ook terecht voor al je skateboardgear bij Element skateboards. In 1999 lanceerde Element zijn eerste vrouwelijke kledinglijn en later werd deze in 2002 omgedoopt tot Element Eden. Bij Element Eden kan je daarom terecht voor vrouwelijke skateboardkleding maar ook voor trendy streetwear.

 

Hieronder komt een overzicht waar je de skateboardschoenen, skateboardkleding en skateboardgear van Element online kunt kopen.
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare