De geschiedenis van Volcom

Volcom is bedacht tijdens een snowboard trip in de winter van 1991 door Richard Woolcutt and Tucker Hall. In dat jaar werd Volcom een realiteit en is het opgericht in Costa Mesa, Californie. Volcom maakt producten voor skateboarders, snowboarders en surfers. Deze sporten worden tevens door de oprichters van het merk beoefend.

Motto en logo

Volcom staat bekend om het “Diamant” logo en de slogan “Youth Against Establishment”. Het bedrijf heeft als motto “the only constant is change” en daarmee omarmen zij complexiteit en diversiteit die de wereld met zich meebrengt. Dit motto staat voor Volcom’s open-minded benadering in het werk en privé leven. Het doel van Volcom is om kleding aan te bieden aan mensen die een passie delen voor: kunst, muziek, film, skateboarding, surfing, snowboarding en motocross.

Record label

Later in 1995 was Volcom het eerste extreem sports bedrijf dat een eigen record label heeft opgericht genaamd Volcom Entertainment. De flexibiliteit van Volcom zijn look en missie maakt het mogelijk om als bedrijf meerwaarde te geven in verscheidene disciplines en gebieden.

Product van Volcom

De producten van Volcom hebben een kenmerkende mix van fashion en functie gecombineerd met kwaliteit, comfort en atletisch vermogen. Volcom is opgericht als een familie van mensen die zich niet willen neerleggen bij de onderdrukking van de gevestigde orde. Je kan bij het merk Volcom naast skateboard schoenen ook terecht voor skateboard kleding, snowboard kleding, surf kleding en gear.
Later komt hieronder overzicht te staan waar je de schoenen en kleding van Volcom online kunt kopen.
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare