Over IndyBoarders

Indyboarders is een website voor en door de boarders! Het doel van deze website is om een plek te bieden waar je veel informatie kunt vinden over boardsporten zoals surfen, skateboarden, snowboarden en kitesurfen. In het merkoverzicht kun je de geschiedenis vinden van een stuk of dertig merken en deze lijst wordt alleen maar groter!

Op dit moment richten wij ons voornamelijk op merken die schoenen voor boarders maken. Daarom vind je op dit moment voornamelijk veel skateboard, snowboard en surf merken. Wanneer genoeg merken zijn beschreven willen wij hiervoor een schoenen vergelijkingstool bouwen. Het uiteindelijke doel is om zo veel mogelijk boarders producten te kunnen vergelijken.

Wij vinden het belangrijk om te weten waar een merk vandaan komt en wat ze willen bereiken. Zo kunnen de echte “core” merken zich onderscheiden van de commerciële merken. Op dit moment zijn wij nog volop aan het bouwen aan IndyBoarders.com. Binnenkort kun je hier, naast de info over boardersportmerken, ook leuke filmpjes en nieuwtjes vinden over alle bovenstaande boardsporten.

IndyBoarders.com is opgericht uit liefde voor de boardsporten en wij hopen geleidelijk aan te kunnen groeien tot de grootste onafhankelijke boardersporten vergelijker ter wereld!

Ons verdienmodel

Op dit moment maken wij vooral gebruik van affiliate marketing. Dat wil zeggen dat we gebruikers doorlinken naar webshops. En wanneer er vervolgens een aankoop wordt gedaan, dan krijgen wij een klein gedeelte van het verkoop bedrag (ex. btw).

Board on!

IndyBoarders.com

 

The indyboarders

Yilong Wen

Marten van der Haar

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare