De geschiedenis van Protest

Protest is een van oorsprong Nederlands merk dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een groot europees merk op het gebied van surfen en snowboarden. Protest richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van snowboard en surfkleding. Protest richt zich naast surfen het surfen ook op:

  • Snowboarden
  • Wakeboarden
  • Kiteboarden

Zomer en Winterkleding

Daarmee kan je bij Protest dus terecht voor al je zomer en winterkleding. Je vindt Protest terug op veel surf en snowboard evenementen in Nederland. Daarnaast sponsoren ze ook verscheidene surf en snowboard scholen.

Ontwikkeling van kleding

Protest houdt zich bezig met het ontwikkelen van surf en snowboard kleding. Dankzij de unieke stijl van Protest ben je met deze kleding altijd uniek. Naast het opvallende design is er ook gedacht aan het comfort van de kleding, zodat je tijdens het snowboarden en surfen nergens anders aan hoeft te denken.

Missie van Protest

Ondanks dat Protest een zeer bekend merk is in Nederland is er helaas weinig te vinden over de geschiedenis van dit merk. Protest heeft als missie, de obstakels weg te halen tussen boarders en hun boards.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare